سایت اردبیل -  طراحی سایت اردبیل

طراحي سايت اردبيل

طراحي سايت يعني خلق کردن صفحه ي اينترنتي از المان ها و تصاوير و . که در کنار هم چيده شده تا محتوايي به شما نشان دهد.

امروزه اينترنت حتي از هوا هم براي زنده ماندن ، در زندگي مردم ضروري تر شده است ، قطعي اينترنت در چند مدت پيش ، باعث شد تمام کسب و کار ها دچار اختلال شوند ، اين يعني نشان مي دهد که چقدر اينترنت نقش پر رنگي در ارتباطات و تعاملات و کسب و کار ما انسان ها دارد.

 

هيچ کسب و کاري موفقي را نمي توان پيدا کرد که سايت نداشته باشد . نکته اي که بايد گفته شود اين است که فعاليت استارت آپ ها فقط به داشتن سايت خلاصه نمي شود ، بلکه داشتن صفحات شبکه هاي اجتماعي نظير اينستا گرام ، کانال تلگرام هم به اندازه ي داشتن سايت در موفقيت کسب و کار ها نقش دارد.

 

ساختن سايت مراحلي دارد و اگر شما در اين زمينه اطلاعاتي نداريد مشکلي وجود ندارد چرا که شرکت هايي هستند که کار طراحي سايت را انجام ميدهند ؛ برخي ديگر نيز از شرکت ها به صورت محلي براي هم شهريان خود خدمات طراحي سايت را به صورت فري لنسرينگ يا حضوري انجام ميدهند ، مثل طراحي سايت اردبيل ، سايت هايي را که خدمات طراحي سايت را براي صاحبين کسب و کار ها در اردبيل انجام ميدهند ، نشان مي دهد.

استاندارد هاي طراحي وب سايت

 

1. گرافيک : مهمترين ملاک و استاندارد هاي طراحي يک سايت حرفه اي ، گرافيک آن است به اين دليل که اولين چيزي که کاربران سايت تحت تاثير آن قرار مي گيرند ، ظاهر يک سايت است . سايت هايي که UI و UX بروزي دارند ، هميشه مورد توجه بوده اند.

2. سرعت سايت : دومين فاکتور سرعت سايت است ، منظور از سرعت سايت چيست؟ وقتي شما ادرس يک سايت رو در نوار url مرورگر خودتون مينويسيد و وارد آن مي شويد ، مدت زماني که طول ميکشد تا محتواي سايت مقصد به طور کامل لود و بارگذاري شود را زمان بارگذاري يک سايت ميگويند. سايت هايي که سرعت لود آن ها زير 3 ثانيه باشد ، ايده آل ترين سايت ها هستند زيرا کاربر بدون هيچ خستگي اي ميتواند در سايت به جستجو بپردازد ، و خدمات مورد نظر خود را پيدا کند. اگر سرعت بارگذاري مطالب سايت شما پايين باشد ، کاربر در اکثر مواقع سايت شما را بسته و سايت ديگري را باز ميکند.

3. واکنشگر بودن : واکنشگرا بودن سايت يا ريپانسيو بودن (Responsive) يعني باز شدن سايت متناسب با دستگاهي که به آن وارد مي شويد.

سايتي که واکنشگرا است يعني ظاهر سايت براي دستگاه هاي مختلف بهينه شده است ، وقتي شما با موبايل وارد مي شويد اندازه سايت طوري چينش ميشود که محتوايي از کادر موبايل بيرون نزند و همه چيز اندازه باشد يا وقتي با کامپيوتر وارد ميشويد ، چون صفحه ي بزرگتري دارد ، محتويات بيشتري در عرض صفحه به نمايش در آيد.

4. فونت ، محتوا سايت : سايتي که فونت متن آن متناسب نباشد يعني بي نظمي داشته باشد ، محتويات آن به درستي در قسمت ها و صفحات قرار نگرفته باشد ، باعث تنفر و سردرگمي کاربران مي شود.

 

5. UI و UX

این دو فاکتور امروزه برای طراحی سایت های مدرن بیان میشود ، یو آی UI مخفف شده ی دو کلمه ی انگلیسی User Interface است به معنی رابط کاربری یا ظاهری که کاربر مشاهده میکند ، به تمام المان ها ، اجزا ، فونت و گرافیک و تصاویر گفته میشود . سایتی که  UI خوبی دارد بسیار جلوه بصری زیبایی دارد . در یک کلام UI یعنی زیبایی و گرافیکی بودن سایت اطلاق میشود.

یو ایکس UX هم مخفف User Experiecne است به معنی تجربه کاربر است . بذارید بیشتر تشریح کنم ، تجربه کاربری در طراحی وب سایت چیست؟ تجربه کاربری یعنی اینکه کاربر چقدر با سایت شما راحته ، اینکه آیا محتویات سایت درست در جای مخصوص خود قرار گرفته اند که کاربر وقتی وارد سایت میشود گیج نشود و بتواند خیلی سریع به خواسته و هدف خود برسد؟ 

UX و UI با هم ارتباط دارند به طوری که UX جامع است و شامل UI نیز میشود.

 

منبع » https://siteardabil.com


vps-poster سايت ,طراحي ,سایت ,کاربر ,سرعت ,میشود ,طراحي سايت ,سرعت سايت ,سايت هايي ,انجام ميدهند ,تجربه کاربری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان مقالات معتبر تابستون took0990 chemicalblogger هر چی که بخوای دانلود مرورگر کاریز یزد کلاس ششم محسن احمدی